ȘOCANT ce s-a descoperit în cazul crimei de săptămâna trecută din Timișoara: iubita bărbatului omorât, VIOLATĂ de ucigaș

ȘOCANT ce s-a descoperit în cazul crimei de săptămâna trecută din Timișoara: iubita bărbatului omorât, VIOLATĂ de ucigaș

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

O crimă înfiorătoare s-a petrecut, săptămâna trecută, la Timișoara. Un bărbat a murit, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, într-un apartament de pe strada Labirint. Ancheta în cazul crimei înfricoșătoare scoate la iveală noi amănunte.

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au propus, în urmă cu două zile, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile a lui Durai Cătălin, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de omor, viol, lovire sau alte violenţe şi furt calificat.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 8 aprilie, bărbatul a omorât, prin înjunghiere, un bărbat, în interiorului unui apartament din Timișoara. Apoi, criminalul a violat-o pe concubina victimei, după ce a amenințat-o cu moartea. Mai mult, inculpatul a tăiat-o pe femeie cu cuțitul, la mâna stângă, în momentul în care a vrut să intervină în sprijinul victimei. De asemenea, la plecarea din apartament, ucigașul a luat un radio CD și 140 lei.

Vă reamintim că femeia le-a povestit polițiștilor că, în seara de dinaintea crimei, a băut alcool acasă împreună cu iubitul și un prieten comun. Însă, la un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal, iar musafirul a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori.