ȘOC: Adrian Orza a părăsit PNȚCD! Fostul viceprimar al Timișoarei s-a declarat consilier local independent. Vezi explicația oficială!

ȘOC: Adrian Orza a părăsit PNȚCD! Fostul viceprimar al Timișoarei s-a declarat consilier local independent. Vezi explicația oficială!

- in Administratie, Locale, Politica, Recomandari
0

Unul dintre stâlpii PNȚCD în perioada de glorie a țărăniștilor, Adrian Orza a renunțat la partidul ce l-a consacrat. El a fost dat înlături în urma unui puci regizat de Aurelian Pavelescu, dar nu a renunțat la PNȚCD. Orza a fost marginalizat în ultima perioada și ajunsese să țină conferințele de presă într-o încăpere de vizavi de sediu de partid. Până la urmă i s-a umplut paharul. Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei a depus vineri la Consiliul Local opțiunea de a deveni consilier local independent. “M-a determinat să fac acest lucru, atât situația politică generală, cât și cea din Consiliul Local, dar în mod special atmosfera fără precedent creată în PNȚCD Timiș. În ciuda eforturilor pe care le-am depus alături de alți colegi de a menține echilibrul, decența și respectarea regulilor, cei responsabili au decis să se îndepărteze de acestea și de toți cei care le-au apărat și susținut. Cu regret, după mai bine de 20 de ani, părăsesc, nu idealuri și principii în care am crezut și cred în continuare, ci doar o organizație de partid, care sper, va reveni cândva, la locul pe care îl merită în eșicherul politic local. Îi asigur pe cei aproape 30.000 de timișoreni care m-au votat să le fiu primar, dar și pe ceilalți, pe toți cetățenii orașului, că activitatea mea în Consiliul Local, așa cum a fost timp de peste 14 ani, va rămâne transparentă, corectă și dedicată orașului nostru. „Administrație, nu politică!”, pentru mine nu a fost doar un simplu slogan electoral, ci o atitudine și un mod de lucru, așa cum va rămâne și în continuare”, a explicat Orza în primul comunicat de presă ca și consilier independent.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *