Soarta lui Călin Dobra rămâne incertă

Soarta lui Călin Dobra rămâne incertă

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Călin Dobra nu a reușit să câștige al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș, dar a scos un scor peste PSD. Teoretic va rămâne consilier județean din partea PSD, practic, nu este sigur. Au început să circule zvonurile cum că Dobra s-ar retrage din această funcție, dar și că ar schimba partidul.

Întrebat dacă Pro România Timiș l-a chemat pe Călin Dobra în partid, Adi Pau a spus “Călin Dobra încă așteaptă să se încheie listele la PSD. În ultima discuție pe care am avut-o cu el duminică încă spera că e locul doi la Camera Deputaților, acum cred că încă speră. El este un visător, un etern visător și probabil asta va rămâne. Și pentru noi tot probabilitate este (n.r. să conducă organizația PSD Lugoj). Dânsul și-a luat bilet să vedem acum dacă la extragerea Loto va fi extras“.

Nicolae Birău, coordonatorul Pro România Timiș, a spus că Dobra speră într-o alianță PNL – PSD după alegerile din această iarnă. “Speră în noua alianță după 6 decembrie, alianța PNL – PSD și să ajungă vicepreședinte“, a spus Birău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *