Soarta liberalului Sorin Supuran pare pecetluită după ce a fost prins că face campanie pentru Iohannis! Cum și-a organizat singur concursul de director la ARR Timiș

Soarta liberalului Sorin Supuran pare pecetluită după ce a fost prins că face campanie pentru Iohannis! Cum și-a organizat singur concursul de director la ARR Timiș

- in Actualitate, Politica, Recomandari
0

Președintele PSD Timiș, Titu Bojin s-a întâlnit azi cu prefectul Eugen Dogariu pentru a clarifica soarta liberalului Sorin Supuran, directorul ARR Timiș. Deși reprezintă Guvernul Ponta în teritoriu, Supuran face campanie la vedere pentru candidatul opoziției la prezidențiale, Klaus Iohannis. Bojin i-a solicitat deja demisia lui Supuran.

“Am vorbit azi (n.r. joi) cu domnul prefect. L-am rugat să verifice dacă domnul Supuran și ceilailți directori de deconcentrate fac campanie politică. Eu am dat dispoziție inclusiv la directorii noștri să nu îi găsesc pe scenă, sau să constat că nu își fac treaba pentru respectarea programului guvernamental. Dacă se adeverește că domnul Supuran este în campanie electorală este clar. Eu am solicitat propunerea ca el să fie schimbat din funcție”, a declarat pentru banatulmeu.ro președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

Liberalul Sorin Supuran și-a organizat singur concursul pentru șefia ARR Timiș în vremea când conducea ARR la nivel național. Supuran a reușit ca imediat după ce nu a mai fost șef la nivel național, după ieșirea PNL de la Guvernare, să vină pe un alt post clăduț, cel de șef la ARR în Timiș. El l-a scos din schemă culmea pe un reprezentat al PSD, ce era numit doar director interimar la ARR.

Și șeful de campanie PSD pe Timiș, vicepreședintele CJ Timiș, Călin Dobra este revoltat de situație. Dobra spune că vor urma memorii către guvern, dacă Supuran nu înțelege să-și dea demisia de bună voie.

“Nu este normal să faci campanie pentru alt candidat atâta timp cât ești reprezentantul Guvernului României în teritoriu. Domnul Supuran ar trebui să-și depună demisia. Dacă nu o face vom înainta spre Guvern un memoriu. Trebuie să ia act și guvernul despre reprezentanții săi care fac campanie politică”, ne-a declarat vicepreședinte CJ Timiș, Călin Dobra, șeful de campanie al PSD în Timiș.

Senatorul PSD de Timiș, Matei Suciu este și el consternat de tupeul liberalului Sorin Supuran. Acesta a promis că va sesiza ministerul. “Chiar mi se pare total nepotrivit ce face domnul Supuran. PSD nu a reușit să schimbe toți reprezentanții guvernului în teritoriu pentru că s-au făcut concursuri pe post și unii au știut să se consolideze pe anumite funcții. Trebuie văzut în primul rând cum se achită de sarcinile de serviciu domnul director al ARR. Cu siguranță vom interpela ministerul să vedem cum domnia sa se achită de sarcinile pe care fișa postului le impune la ARR unde el este șef de agenție”, ne-a declarat senatorul PSD de Timiș, Matei Suciu.

Sorin Supuran omul care a fost suficient de prevăzător pentru a organiza un concurs la care a fost singurul candidat pentru șefia ARR Timiș susține că nimic nu este adevărat în privința concursului pe care l-a organizat, a participat și a câștigat de unul singur.

“Bârfe sunt foarte multe despre mulți oameni, acuma cei ce spun  lcrurile astea ori nu sunt bine informați, ori sunt răutăcioși. Cei ce transmit informațiile astea sunt rău intenționați. Nu cred că este cazul să clarific povestea cu concursul. Personal nu cred că am ceva de clarificat”, ne-a spus Sorin Supuran, directorul ARR Timiș.

Ceilalți doi șefi de deconcentrate liberali din Timiș sunt: Cosmin Costa, director RAR Timiș și Adrian Pășcuță, director IMM Timișoara.