Șmecherii șoselelor si-au luat teapa pe bulevardul Liviu Rebreanu

Șmecherii șoselelor si-au luat teapa pe bulevardul Liviu Rebreanu

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Se pare că tinerii nu auzit că în Timișoara nu se fac drifturi, așa că și-au arătat talentul în ale condusului. Patru tineri au fost prinși de polițiștii locali în timp ce „arătau” ce mașini șmechere au.

Zilele trecute oamenii legii au prins doi tineri de 21 de ani, unul care efectua drifturi pe Calea Dorobanților și altul pe Bulevardul Iosif Bulbuca. Polițiștii au mai prins un tânăr de 26 de ani care facea drifturi pe Bulevardul Liviu Rebreanu intersecție cu Arieș. Cei trei au fost amendați cu câte 2.500 de lei fiecare.

Nu a trecut mult și oamenii legii au mai prins un tânăr de 24 de ani, posesor al unui Seat care-și tura motorul și făcea drifturi pe str. C. Porumbescu, la intersecția cu C. Brâncoveanu. Acesta a fost amendat cu 2.500 de lei, dar pentru că a poluat atmosfera, lăsând un nor de fum negru și dens a mai primit o “plăcintă” de 2.000 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că astfel de ”distracții” îi costă pe cei care le pun în practică sancțiuni drastice de până la 2500 lei, conform HCL 371/2007. Verificările pe această linie vor continua”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.