Slujbe religioase pe un teren de sport, la Timișoara

Slujbe religioase pe un teren de sport, la Timișoara

- in Administratie, Locale, Social, Stiri
0

Credincioșii care locuiesc în apropierea Splaiului Tudor Vladimirescu vor participa la slujbe într-un spațiu inedit. Asta pentru că Primăria Timișoara intenționează să ofere spre utilizare, cu titlu gratuit, terenul de sport din incinta bazei sportive aflată pe Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 17A, Bisericii Creștine Baptiste Betel pentru “desfășurarea serviciilor divine“, pe perioada stării de alertă.

De altfel, un proiect de hotărâre în acest sens va fi supus votului în următoarea ședință a Consiliului Local Timișoara. Din documentația care însoțește proiectul de hotărâre aflăm că baza sportivă se află vizavi de biserică, iar terenul va fi folosită pentru desfășurarea slujbelor în fiecare duminică, între orele 17.00 – 20.00, însă doar “condiționat de limitarea numărului de persoane astfel încât să fie respectate regulile de protecție sanitară“.

Reprezentanții Primăriei Timișoara arată că, în acest moment, baza sportivă aflată pe Splaiul Tudor Vladimirescu nu este una funcțională, “întrucât necesită executarea unor lucrări de reabilitare și refuncționalizare, pentru a putea fi adusă în stare de funcționare și este cuprinsă în programul de investiții pe anul 2020“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *