Slab interes pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli, în Timiș

Slab interes pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli, în Timiș

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

În județul Timiș sunt disponibile o mulțime de posturi vacante de directori și directori adjuncți de școli. În aceste condiții, este organizată o nouă rundă de concurs pentru ocuparea acestor funcții.

Dascălii interesați au putut să-și depună dosarele de înscriere la proba scrisă în perioada 28 iunie – 17 iulie. Astfel, aflăm de la Inspectoratul Școlar Timiș că s-au înscris 56 de candidați pentru cele 112 funcții vacante de directori și de directori adjuncți din unitățile de învățământ din județ.

Până joi are loc evaluarea dosarelor de înscriere, iar la data de 22 iulie este programată afișarea listei candidaților admiși la evaluarea dosarelor.

În data de 25 iulie, candidații a căror înscriere nu a fost validată pot transmite comisiei de organizare a concursului motivele care consideră că au generat neconformitatea documentelor și solicită analiza cauzelor și remedierea eventualelor erori, inclusiv a celor de natură tehnică. Remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere se efectuează în perioada 26 – 27 iulie. În urma analizei, comisia de organizare poate modifica lista candidaților înscriși. Lista finală se afișează în data de 28 iulie”, a transmis Inspectoratul Școlar Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *