Skatepark-ul din Timișoara, tot la faza de idee. Este în dezvoltare studiul de fezabilitate

Skatepark-ul din Timișoara, tot la faza de idee. Este în dezvoltare studiul de fezabilitate

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Skatepark-ul din Timișoara este un proiect aflat tot în faza de idee. Dominic Fritz a anunțat că în acest moment se lucrează la dezvoltarea studiului de fezabilitate. În aceste condiții, miercuri seara a fost organizată o dezbatere publică la care au participat skateri din Timișoara.

Ne-am bucurat să fim aseară alături de comunitatea de skateri din Timișoara la prima dezbatere publică pe tema viitorul skatepark al orașului, care va fi construit în Parcul Scudier. Dezbaterea a fost organizată de AnonimTM – organizația care stă în spatele mișcării underground din Timișoara – Subcontrol, firma care s-a oferit să doneze proiectul viitorului skatepark, și magazinul Uman Shop . Le mulțumim partenerilor noștri pentru imensa lor implicare în acest proiect atât de cerut de tinerii orașului. Ei sunt cei mai în măsură să decidă cum trebuie să arate acest skatepark și ne bucură să vedem că mulți au venit aseară să pună umărul la realizarea acestui proiect”, a informat Primăria Timișoara.

Și fostul primar Nicolae Robu a încercat să realizeze un skatepark în Timișoara, dar a renunțat la proiect din cauza unor blocaje.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *