Skatepark nou la Timișoara

Skatepark nou la Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0

În trei luni, tinerii ar trebui să se bucure de noul skatepark. Conform primarului Nicolae Robu licitaţia s-a încheiat şi în curând va începe execuţia lucrării.

Licitaţia a fost câştigată de aceeaşi firmă care se ocupă de lucrările de reabilitare de la Liceul Nikolau Lenau. “S-a încheiat cu succes licitaţia pentru execuţia skatepark-ului. Nu au fost contestaţii, ieri a expirat termenul pentru depunerea contestaţiilor. Prin urmare societatea care a câştigat licitaţia este Kasdum GF SRL. Eu nu pot decât să sper că voi vedea din partea acestei societăţi ceea ce am văzut bun la Liceul Lenau şi am apreciat public în mai multe rânduri o mobilizare excepţională,  o forţă de muncă numeroasă şi progres rapid al lucrărilor. Sper să nu văd şi partea negativă pe care am văzut-o la Lenau”, a spus, marţi, primarul Nicolae Robu.

Skatepark-ul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați, din care 1.268 de metri pătrați sunt destinați amenajărilor efective. Acesta va fi situat la extremitatea Parcului Scudier, cu acces din bulevardul Republicii. Investiția se ridică la aproape 500.000 de euro. “Termenul de execuţie  a lucrării este de trei luni. Drept urmare tinerii Timişoarei vor avea în curând skatepark şi unul omologabil pentru competiţii internaţionale”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *