Sindicatul Politistilor din Timis ii cere demisia ministrului de Interne, dupa decesul agentului in misiune din Timis

Sindicatul Politistilor din Timis ii cere demisia ministrului de Interne, dupa decesul agentului in misiune din Timis

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
criminal

La 20 de ore după ce interlopul din Lugoj l-a împușcat mortal pe un polițist aflat în misiune, în localitatea Izvin, criminalul nu a fost prins.

Sute de polițiști și jandarmi, ajutați de luptători de la trupele speciale din mai multe județe au reluat căutările, în această dimineață, dar deocamdată fără succes. De asemenea, un elicoper MAI survolează zona.

Între timp Sindicatul Național al Agenților de Poliție, Filiala Timiș, îi solicită demisia ministrului de Interne, Carmen Dan. Asta în condițiile în care polițistul ucis nu purta vestă anti-glonț și era dotat cu un pistol vechi de 45 de ani.

Fiecare misiune, o “ruletă rusească”!!!!! Vesta antiglonț l-ar fi putut salva pe Cristian Amariei! Astăzi a mai murit unul de-ai noștri! La numai 43 de ani, Cristian Amariei- agent șef principal la poliția Recaș-IPJ Timiș, a căzut la datorie împușcat de un interlop urmărit internațional. A căzut răpus de două gloanțe într-o luptă inegală. Cum se poate apăra un polițist cu “pieptul gol”, fără vestă antiglonț, cu pistolul din dotare vechi și de 45 de ani!? Strigăm adevărul să se audă, să se știe: vestele antiglonț nu ajung tuturor lucrătorilor! Revoltător, așa a sfârșit colegul nostru Cristian Amariei, răpus de “ruleta rusească” pe care sistemul a creat-o! Doamnă ministru, DEMISIA! Domnilor politicieni preocupați doar de grațierea corupților și lupta pentru putere, plecați! Pentru polițiști n-ați făcut legi, nici măcar un Statut corect, ne-ați transformat în țintele mișcătoare alee infractorilor!  Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, Cristian, eroul și colegul nostru curajos“, a transmis, pe Facebook, Cristian Danciu, președintele SNAP România, Biroul Teritorial Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *