Sindicatul Liber din Primăria Timișoara va contesta în instanță nou organigrama

Sindicatul Liber din Primăria Timișoara va contesta în instanță nou organigrama

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Sindicatul Liber din Primăria Timișoara pe toți angajații ale căror posturi au fost afectate de aprobarea noii structuri organizatorice, în vederea împuternicirii sindicatului de a contesta în instanță respectivă hotărâre.

Joi, 24 iunie, a fost postată pe site-ul Primăriei Timișoara HCL nr. 237/15.06.2021 privind modificarea și aprobarea Organigramei, Statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timișoara.

De aceea Sindicatul liber din Primăria Timișoarei se pregătește să cheme în instanță conducerea instituției, cu privire la modificarea și aprobarea organigramei, statului de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Timișoara.

Juristul Tiberiu Negrei, președintele sindicatului, spune că toți angajații ale căror posturi au fost afectate de aprobarea noii structuri organizatorice, în vederea mandatării – împuternicirii sindicatului de a contesta la instanța de contencios administrativ respectivă hotărâre. Ei pot veni, începând de vineri 25 iunie, și până miercuri, 30 iunie ora 14.

”După strângerea semnăturilor se va depune la registratură primăriei/consiliului local plângerea prealabilă împotriva HCL nr. 237/15.06.2021”, este mesajul lui Tiberiu Negrei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *