Sindicalistii din UPT serbeaza Ziua Copilului printr-o petrecere cu multe surprize

Sindicalistii din UPT serbeaza Ziua Copilului printr-o petrecere cu multe surprize

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Domnule Președinte Podoleanu – cum va marca ziua de 1 Iunie – Ziua copilului, Sindicatul din Universitatea Politehnica Timișoara?

Anul trecut am început un Proiect Social Mama și Copilul, susținut financiar și promovat de S.L.U.P.T., în cadrul căruia vom organiza și anul acesta serbarea  de 1 Iunie, o serbare pentru copiii angajaților din UPT  – a căror părinți sunt sau nu membrii de sindicat. Dorim ca acest proiect în perspectivă să fie susținut și de viitoarea Conducere a Universității Politehnica. La serbare vor participa peste 120 de copii, avem o firmă care se va ocupa de buna dispozitie a celor mici și multe surprize. Noi dorim ca această serbare să rămână o tradiție în UPT.

Ce proiecte de viitor pe această temă aveți?

În perspectivă avem în plan realizarea unui proiect, despre care noi am tot discutat în mediul academic UPT, dar nu am gasit sprijin din partea partenerului nostru de dialog social – Conducerea UPT și anume înființarea unei Grădinițe, pentru copiii – nepoții angajaților, respectiv ai absolvenților de Politehnică și altor doritori. Noi avem în vedere și promovarea unui nou program, și anume “ POLI  STAR  FOR  NEXT GENERATION”, în ceea ce privește educația de calitate și valorile promovate de Universitatea Politehnica Timișoara. Acest program se adresează în mod deosebit învățământului preuniversitar.

Ce gânduri le transmiteți elevilor de liceu de clasa a XII-a?

În primul rând Baftă la Bacalaureat, pentru că urmează probele de foc, iar după aceea îi invit să se înscrie la Universitatea Politehnica Timișoara, care are o ofertă foarte atractivă pe domeniul tehnic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *