Sindicaliştii din „Politehnică” s-au distrat pe cinste la petrecerea anuală de la Pojejena

Sindicaliştii din „Politehnică” s-au distrat pe cinste la petrecerea anuală de la Pojejena

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Mai bine de o sută de sindicalişti din Universitatea „Politehnica” Timişoara au fost prezenţi la cheful anual pus la cale de la Sindicatul Liber din UPT. Ca în fiecare an, la sfârşitul săptămânii trecute, lăutarii, grătarele şi gulaşul la ceaun au dat consistenţă tradiţionalei petreceri de la baza de agrement a SLUPT, de la Pojejena.

La petrecerea la care nu au existat diferenţe de funcţii şi grade a lipsit rectorul UPT, Viorel Şerban. Acesta a evitat mereu invitaţiile sindicaliştilor la petreceri. Atmosfera a fost întreţinută de gazde cu butoaie de bere, vin şi ţuică la discreţie. Femeile de serviciu au dansat cu profesorii universitari şi personalul auxiliar cu profesoarele, la cheful de la Pojejena.

În rol de gazde bune, dar şi de mari dansatori au fost Corneliu Podoleanu, preşedintele SLUPT, omul care a făcut minuni la baza sindicaliştilor de la Pojejena, secretarul general al SLUPT şi probabil viitorul preşedinte al sindicatului, Sebastian Duma şi vicepreşedintele naţional Alma Mater, Ilare Bordeaşu, profesorul care a înfiinţat baza de la Pojejena.

Baza de agremente de la Pojejna nu este destinată doar sindicaliştilor care an de an sunt la petrecerea de pe malul Dunării. Toţi sindicaliştii din SLUPT pot veni în orice perioadă a anului la baza de la Pojejena şi pentru o sumă modică beneficiază de dotările de aici.