Simpozion internațional dedicat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători, la Universitatea de Științele Vieții

Simpozion internațional dedicat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători, la Universitatea de Științele Vieții

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Anual, în luna noiembrie, Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, organizează Simpozionul internațional dedicat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători ”Young people and multidisciplinary research in applied life sciences”, cu tema “Green Energies, Tehnologies and Innovations”.

Ediția din acest an a Simpozionul internațional ”Young people and multidisciplinary research in applied life sciences” va avea loc în perioada 17-18 Noiembrie 2022. Tematica conferinței  acoperă o gamă largă de subiecte din domeniul științelor vieții (agricultură, horticultură, biotehnologie, silvicultură, medicină veterinară, inginerie de mediu, geomatică, industrie agroalimentară, management agricol, zootehnie), având scopul de a crea un cadru stimulativ de interacțiune și schimb de experiențe între participanți și de prezentare a ideilor și conceptelor inovatoare.

Evenimentul este structurat pe șase secțiuni: Trends in european agriculture; Horticulture and Forestry; Animal breeding and  pathology today; Managemnt of sustainable rural development; Food Chemistry, Engineering & Technology; Animal resource bioengineering.

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Academia Română – Filiala Timiș și Academia de Științe Agricole și Silvice “Gheorghe Ionescu-Șișești”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *