Simona Man le-a cerut la Timișoara ultimilor mohicani din PP-DD să nu dezerteze! Vezi ce l-a rugat Simona Man pe președintele CJT, Titu Bojin!

Simona Man le-a cerut la Timișoara ultimilor mohicani din PP-DD să nu dezerteze! Vezi ce l-a rugat Simona Man pe președintele CJT, Titu Bojin!

- in Locale, Politica, Recomandari, Resurse
0

Liderul național al PP-DD, Simona Man i-a implorat aproape, vineri, pe consilierii județeni și locali din Timiș să nu dezerteze în perioada de 45 de zile de „mercato politic”. Pentru a fi sigură că nu are surprize, Simona Man i-a cerut sprijinul și președintelui CJ Timiș, Titu Bojin. Conform surselor noastre Bojin i-a făcut doar jumătate de promisiune.

 

„Am avut vineri o ședință la care a fost și președinta partidului, Simona Man la noi. Am convenit că nu este momentul să lăsăm partidul să se distrugă. E păcat, zilnic se înscriu oameni la noi. Să plecăm la PSD? Am fi niște nimeni acolo. Simona Man ne-a explicat că alianța cu PSD nu este solid făcută la nivel local. Urmează să renegocieze cu Bojin. La nivel de primărie nu avem nicio negociere făcută. Și de acest lucru depinde ce vom face”, ne-a declarat consilierul local Florian Stoian, prim-vicepreședintele PP-DD Timișoara.

 

Simona Man s-a întâlnit vineri și cu președintele PSD Timiș, Titu Bojin. Liderul PP-DD l-a rugat pe Titu Bojin să nu recruteze oameni din partidul său. Conform unor surse Bojin i-a dat asigurări că nu se va agita prea mult să ia consilieri locali PP-DD din județ, dar nu i-a putut promite nimic Simonei Man despre consilierii județeni și consilierii locali de Timișoara.

sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *