Sigla noua la Aeroportul International Timisoara

Sigla noua la Aeroportul International Timisoara

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Aeroportul Internațional Timișoara are de miercuri, 24 octombrie, o nouă imagine. Mai exact, aeroportul își schimbă culorile și sigla.

Culorile alese au fost nuanțele de albastru, ce reprezintă cerul, și galbenul – simbolul soarelui, iar simbolul grafic este o aripă.

”Am ales să folosim o reprezentare grafică inspirată din aripa avionului lui Traian Vuia. Începând cu anul 2002, aeroportul poartă și numele pionierului aeronauticii mondiale, bănățeanul Traian Vuia, așadar am decis să includem, la nivel simbolic, amintirea acestuia în sigla noastră. Astfel, ducem mai departe pasiunea și dăruirea lui pentru aviație.”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Vechea siglă era deja depășită din punct de vedere grafic, iar în contextul investiților pentru construirea noilor terminale, dar și a pregătirilor pentru Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, era necesară o astfel schimbare.

În prezent, sigla este în curs de înregistrare la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Noua siglă se va regăsi pe toate materialele promoționale, dar și în incinta aerogării.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *