Si pe Fritz il supara carantina: “Eu sunt prezent in primarie de dimineata pana seara”

Si pe Fritz il supara carantina: “Eu sunt prezent in primarie de dimineata pana seara”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Dominic Fritz nu a avut curajul să le transmită ceva timișorenilor ce au protestat duminică în Piața Victoriei, împotriva măsurii de carantinare a orașului. Nu a mai ieșit în stradă fără mască și cu mâinile sus, ca în noaptea în care a devenit primarul Timișoarei. A răspuns printr-un live care se tot întrerupea… Sau poate nu și-a mai putut juca rolul. Pentru că și live-urile întrerupte s-au pierdut… Așa că și-a lăsat consilierii să-i cosmetizeze un mesaj pentru prietenii virtuali de pe Facebook.

Dominic Fritz le-a transmis timișorenilor nemulțumiți de carantinarea Timișoarei că de luni se va activa un call-center. De asemenea, Fritz promite că este prezent în primărie de dimineața până seara, iar echipa lui de comunicare va răspunde în mediul online.

S-a întrerupt live-ul pentru a doua oară. Din cauza unor probleme cu setările au dispărut și live-urile de pe pagină, dar încercăm să le recuperăm. Îmi pare rău. Ce voiam să vă spun, pe scurt, este că găsiți aici răspunsuri la întrebările voastre.

Vom activa mâine și un call-center pentru a veni cu clarificări la problemele pe care le întâmpinați pe următoarele săptămâni. Eu sunt prezent, în primărie de dimineață până seara, dar echipa mea de online este la datorie aici, să comunice cu voi.

Știu că mulți dintre voi sunt neliniștiți în legătură cu locul vostru de muncă sau cum vă veți reorganiza viața în această perioadă. Vă spun că în acest moment era singura decizie pentru a preveni să se întâmple ceva mai rău: creșterea numărului de infectări și o carantină prelungită care ne-ar fi pus la pământ economia.

Respectați, vă rog, măsurile și noi vom încerca să ușurăm, cu informații și prin implicare, această perioadă”, a scris pe Facebook, Dominic Fritz.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *