Si locuitorii din Dudestii Noi si Parta pot sa se deplaseze la Timisoara fara declaratie

Si locuitorii din Dudestii Noi si Parta pot sa se deplaseze la Timisoara fara declaratie

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Măsură importantă luată, astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, condusă de prefectul Liliana Oneț și desfășurată în sistem videoconferință.

Astfel, s-a stabilit completarea listei unităților administrativ – teritoriale de pe raza cărora este permis accesul în /din municipiul Timișoara fără obligativitatea completării declarației pe propria răspundere. În urma votului membrilor comitetului, s-a decis ca Dudeștii Noi și Parța să se adauge pe lista care, reamintim, mai cuprinde comunele Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei, Șag, Bucovăț.

De asemenea, în timpul comitetului s-a luat în discuție solicitarea Primăriei Lugoj de a se emite o hotărâre în baza căreia să se circule înspre/dinspre localități din jurul acestui oraș fără declarație pe proprie răspundere. Însă, în urma votului membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, solicitarea a fost respinsă.

În timpul discuțiilor s-a precizat faptul că, pe perioada stării de alertă, se poate circula în afara localității către/dinspre locul de muncă pe baza unei adeverințe eliberate de angajator, sau a legitimației de serviciu, nefiind nevoie de declarație pe propria răspundere. Aceasta din urmă fiind completată pentru deplasări în afara localității pentru alte motive, prevăzute în declarație”, a informat Prefectura Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *