Sfidare la Timisoara. Campania electorala a USR se muta in biroul primarului Fritz

Sfidare la Timisoara. Campania electorala a USR se muta in biroul primarului Fritz

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
2

Legea le-a interzis celor de la USR să folosească la Timișoara pancarte electorale pe stradă, așa că ele fac vâlvă acum chiar din biroul primarului.

Oamenii noi din politică continuă să sfideze legea la Timișoara. O face chiar edilul USR, Dominic Fritz. Din biroul primarului acesta face campanie  electorala deschisa USR pentru alegerile din 6 decembrie. Dominic și-a postat pe Facebook o fotografie sfidătoare.

Comform codului administrativ “În exercitarea funcției publice, funcționarilor publici le este interzis să afişeze, în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice, însemne ori obiecte inscripţionate cu sigla şi/sau denumirea partidelor politice, ale organizaţiilor cărora le este aplicabil acelaşi regim juridic ca şi partidelor politice, ale fundaţiilor sau asociaţiilor care funcţionează pe lângă partidele politice, ale candidaţilor acestora, precum şi ale candidaţilor independenţi“.

Pe pancarta cu care s-a pozat Fritz din biroul primarului apare celebrul slogan al USR “O Românie fără hoție”.

 

2 Comments

  1. Mai mult decat jenant! E chiar condamnabil…Nici de glumă nu e bună!…Infantilism politic o fi, dar atitudine de primar, NU!…

    1. O frază cheie sau un motto nu reprezintă însemnele unui partid. Nu este sigla USR pe pancartă. Despre ce vorbim? Adrian Pau anunță că Pro România susține PNL la CJ Timiș, pentru că au negociat cu Nica. De ce nu puneți un titlu bombastic despre asta?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *