Sfârșit de noiembrie cu vreme frumoasă, în vestul țării. Când va ninge

Sfârșit de noiembrie cu vreme frumoasă, în vestul țării. Când va ninge

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Meteorologii anunță că vom avea parte de un sfârșit de noiembrie cu vreme frumoasă pentru această perioadă a anului. Termometrele vor arăta, în timpul zilei, și 13 grade Celsius. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat.

În 23 și 24 noiembrie valorile termice diurne vor scădea spre normalul perioadei, adică în medie spre 7…8 grade. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât la sfârșitul primei săptămâni (27 și 28 noiembrie) temperaturile maxime vor tinde din nou spre medii de 12…13 grade. Cea de-a doua săptămână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de normal, cu maxime ce vor oscila în medie între 5 și 8 grade. Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 26-29 noiembrie și noaptea de 23 noiembrie, când valorile nocturne se vor situa la medii de 4…6 grade”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, va ploua în general slab cantitativ, local în cursul nopții de 22 spre 23 noiembrie și cu caracter temporar, începând din 26 noiembrie și până la sfârșitul perioadei de referință. Cu o probabilitate mai ridicată spre finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie vor fi posibile și precipitații mixte. Adică lapoviță și ninsori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *