Sfârșit de noiembrie cu ploi, în Banat. Vezi prognoza meteo

Sfârșit de noiembrie cu ploi, în Banat. Vezi prognoza meteo

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

În ultimele două săptămâni de toamnă vom avea parte de ploi, în zona de vest a țării. De asemenea, în următoarele zile vremea va fi călduroasă, apoi temperaturile vor scădea.

La începutul intervalului valorile diurne vor crește de la medii în jurul a 12 grade, spre 17 grade în ziua de 14 noiembrie. Ulterior, maximele vor scădea până spre medii în jurul a 8 grade, în zilele de 18 și 19 noiembrie, apoi vor crește spre 14 grade, în ziua de 21 noiembrie. După ziua de 21 noiembrie, valorile diurne vor scădea până spre medii în jurul a 6 grade, apoi vor crește ușor spre 7…8 grade până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză. În ceea ce privește regimul nocturn, în prima săptămână vor exista variații notabile, astfel că în intervalul 13 – 20 noiembrie mediile vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, cele mai mici valori urmând a se înregistra în prima noapte din interval, iar cea mai mare valoare în data de 15 noiembrie. În ultima săptămână de prognoză, vremea se va răci treptat, astfel că minimele vor coborî spre 0…1 grad, în medie în data de 26 noiembrie, pornind de la 4 grade, în 22 noiembrie”, a transmis Administrația Națională de Meteorologie, care a făcut publică prognoza meteo până în data de 26 noiembrie, în Banat.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în aproape toate zilele din perioada estimată, aflăm de la meteorologi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *