Sezonul estival gata de start. Unde putem zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Sezonul estival gata de start. Unde putem zbura de pe Aeroportul Internațional Timișoara

Matala, Crete, Greek Islands

Sezonul estival e gata de start. Destinațiile sunt pregătite cu zboruri directe din Timișoara.

Așadar, locuitorii din zona de vest a țării care nu și-au stabilit unde vor merge în această vacanță mai au de unde alege. Astfel că, de pe Aeroportul Internațional Timișoara sunt 14 zboruri charter săptămânale spre șapte destinații: Turcia – Antalya, șapte zboruri pe săptămână; Grecia – Heraklion două zboruri, Zakynthos un zbor și Skiathos un zbor;  Tunisia – Hammamet – un zbor și Egipt – Sharm el Sheikh și Hurghada – câte un zbor pe săptămână.

În afară de cursele charter, de la Aeroportul Timișoara sunt accesibile cu zboruri regulate Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia), Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), Coasta Malficană (prin zborurile directe spre Bari), Marea Mediterană și Marea Roșie (prin zborul de Tel Aviv). Sunt în analiză comercială, dar neconfirmate până în prezent, destinațiile Constanța, Atena și Varna.

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele de avion se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice serviciile de transport, de transfer, cazare, masă și alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa online sau prin intermediul agențiilor de turism pachete turistice care, alături de serviciile de transport aerian pe curse regulate, pot satisface dezideratul unei vacanțe reușite.