Sexy purtătoarea de cuvânt a CJ Timiș se joacă cu… “sapa” la serviciu

Sexy purtătoarea de cuvânt a CJ Timiș se joacă cu… “sapa” la serviciu

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș se poate lăuda cu o purtătoare de cuvânt foarte sexy, cum anumite poze o dovedesc. Vorbim despre Loredana Lungu, care de anul trecut ocupă funcția de purtător de cuvânt al administrației județene și apare în niște fotografii mai mult dezbrăcată.

Înainte de a prelua funcția, printre angajații Consiliului Județean, spre deliciul acestora, circulau niște fotografii sexy cu purtătoarea de cuvânt. Asta și din cauză că se aflase cine este noul “purtător de vorbe” al instituției. A fost singura candidată… Ba mai mult, Lungu este nimeni alta decât soția consilierului personal al unui primar de oraș din Timiș și consilier neoficial al președintelui PNL și CJT, Alin Nica.

www.banatulmeu.ro a intrat în posesia fotografiilor încă de atunci, dar nu a dorit să le facă pe toate publice până acum.

Loredana Lungu a fost angajată la CJ Timiș în martie 2021, în prima fază, pe postul de consilier superior la Biroul de Comunicare. Apoi a fost avansată la nivel de coordonator al Compartimentului de Comunicare și de purtător de cuvânt al instituției. Anterior angajării în administrație, aceasta a lucrat la o sală de fitness.

Pozele sexy erau postate pe contul de Instagram al funcționarului public, dar au fost șterse după ce au intrat în posesia angajaților CJ Timiș, care astfel au făcut cunoștință într-un mod inedit cu colega lor…

De asemenea, purtătoarea de cuvânt a CJ Timiș se mai ocupă și de săpat colegi. Primul pe care l-a “aranjat” a fost fostul consilier al președintelui Alin Nica, Flaviu Iepan. Recent a urmat Alexandru Avram, care în primă fază a fost consilier al lui Alin Nica, după care a fost director la Direcția de strategii, diplomație, comunicare și cultură. La începutul anului, lui Avram i s-au luat cele mai importante atribuții și astfel direcția și-a restrâns activitatea. Zilele acestea, Alexandru Avram “și-a dat” demisia din funcția de director al Direcției pentru politici publice și dezvoltare teritorială…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *