Sexy Loredana Lungu ii joaca pe liberalii din Timis pe degete

Sexy Loredana Lungu ii joaca pe liberalii din Timis pe degete

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
1

Loredana Lungu, sexy purtătoarea de cuvânt de la Consiliul Județean Timiș nu se mulțumește cu puțin. Ea vrea chiar tot. Drept urmare se ocupă și de comunicarea PNL Timiș. La fel de “bine” ca la CJT.

Înainte de a ajunge la Consiliul Județean Timiș, Loredana Lungu a lucrat la Smartfit, o sală de sport din Timișoara. Neoficial, se pare că Lungu l-a consiliat și pe primarul din Sânnicolau Mare, Dănuț Groza. Apoi a ajuns la CJT, ca și consilieră personală a președintelui Alin Nica,  și repede chiar purtătorul de cuvânt al instituției. De aici a început “distracția”…

Pe lângă faptul că își sapă colegii consilieri sau directori din CJT, Lungu își rotunjește salariul de bugetar cu bani de la PNL Timiș. Purtătorul de cuvânt al CJT a preluat și atribuțiile de comunicare ale partidului, susține deputatul PNL de Timiș, Marilen Pirtea, într-un mesaj intern, pentru primarii liberali de Timiș.

Aproape tot bugetul PNL Timiș destinat mass-media merge doar către un site online, acolo unde unul dintre administratori este chiar soțul Loredanei Lungu, consilier neoficial al președintelui PNL Timiș, Alin Nica.

“Mi-a fost golită de conținut „fișa postului” de prim-vicepreședinte, printre altele atribuțiile de comunicare ale partidului fiind „externalizate” către o doamnă de la CJT (care nu este membră PNL), cu bugetul lunar primit de la București, cu tot”, a spus într-un mesaj pentru primarii PNL din Timiș, Marilen Pirtea.

1 Comment

  1. Sexy dar urâtă! Poate daca zâmbesc?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *