Sexy consiliera lui Alin Nica ar putea fi cercetată pentru conflict de interese

Sexy consiliera lui Alin Nica ar putea fi cercetată pentru conflict de interese

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Timiș, sexy Loredana Lungu ar putea fi în conflict de interese. În acest sens, a fost sesizată Agenția Națională de Integritate (ANI).

Șefa Biroului de Comunicare al CJ Timiș și purtător de cuvânt al instituției, sexy Loredana Lungu, funcționar public, s-ar putea afla în conflict de interese pentru că firma soțului său, Tudor Flueraș, are încheiate contracte cu mai multe unități administrativ teritoriale din județul Timiș. Consiliu Județean este autoritatea administrației publice locale din România, constituită la nivel județean, pentru coordonarea activității consiliilor comunale și orășenești, în vederea realizării serviciilor publice de interes județean.

Reamintim că, după ce Alin Nica a câștigat funcția de președinte al CJ Timiș, a fost schimbat rapid purtătorul de cuvânt al instituției. Angajarea Loredanei Lungu la CJT a venit în martie 2021, pe o poziție de simplu executant în cadrul Biroului de Comunicare. Interesant este că deși urma să ocupe o simplă poziție de execuție, Loredanei Lungu i-au fost strecurate de la început, atribuții de coordonare în fișa postului. La scurt timp, purtătorul de cuvânt al instituției a ajuns… sexy Loredana Lungu. Ea este soția unuia dintre consilierii neoficiali ai lui Alin Nica, Tudor “Bebe” Flueraș. Acesta este și consilier oficial al secretarului general al PNL Timiș, primarul de Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, un om cu mare greutate în PNL Timiș. Sexy Loredana Lungu a fost numită temporar din 10 ianuarie, pe postul de șef la Biroul de Comunicare, pe lângă cea de purtător de cuvânt.

Loredana Lungu a fost introdusă inclusiv pe activitățile culturale ale CJ, ocupând-se de evenimente organizate de instituțiile subordonate al CJ Timiș și pe diverse proiecte ale Capitalei Europene a Culturii. Un astfel de eveniment este expoziția Brâncuși în cadrul căreia Loredana Lungu este, nici mai mult, nici mai puțin, decât reprezentatul județul Timiș, conform contractului încheiat pentru organizarea expoziției. Însă, potrivit unor surse, organizarea unui alt eveniment, la Muzeul Satului, s-a lăsat cu plângeri formulate de angajați la instituțiile abilitate pentru intervențiile peste lege prin care se dorea presionarea salariaților pentru a se face așa cum dorește șefa.

În acest timp, firma Two Media SRL, la care acționar este soțul Loredanei Lungu, Tudor Flueraș a primit contracte pe bani publici de la diverse primării din județ, atât pe parcursul anului 2021, 2022, cât și în 2023.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *