Sexy consiliera Loredana Lungu nu are chef sa-si bata capul cu comunicate de presa. E ocupata mai mult cu sportul

Sexy consiliera Loredana Lungu nu are chef sa-si bata capul cu comunicate de presa. E ocupata mai mult cu sportul

Comunicarea Consiliului Județean Timiș a ajuns la un nivel jenant. Șefa Biroului de Comunicare, sexy Loredana Lungu nu are chef să scrie un comunicat de presă și aruncă un anunț administrativ. Mai exact, CJ Timiș anunța că se caută un partener privat pentru reabilitarea Conacului Mocioni, iar presa a primit un anunț administrativ, în loc de un comunicat de presă.

Biroul de Comunicare al CJ Timiș trimite mai nou anunțuri administrative în loc de un simplu comunicat de presă. Probabil pentru că trebuia bifată o obligație de proiect. Deși la Biroul de Comunicare sunt patru angajați se pare că nimeni nu a îndrăznit să-i spună șefei că anunțul respectiv ar trebui prelucrat și transformat în comunicat de presă.

Ba mai mult, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Timiș, sexy Loredana Lungu insistă că “da, comunicatul este redactat să respecte rigorile proiectului prin care este asigurată finanțarea“.

Sexy Loredana Lungu a ajuns purtător de cuvânt al Consiliului Județean Timiș în martie 2021, iar din ianuarie este și șefa Biroului de Comunicare a instituției. Sexy consiliera Loredana Lungu este soția lui Tudor “Bebe” Flueraș, unul dintre consilierii neoficiali ai lui Alin Nica (PNL), președinte al CJ Timiș, și oficial al primarului de Sânnicolau Mare, Dănuț Groza și secretarul general al PNL Timiș. Anterior angajării în administrație, aceasta a lucrat la o sală de fitness, fiind și o mare iubitoare a sportului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *