Serbarea Crăciunului, gata de start

Serbarea Crăciunului, gata de start

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează Târgul de cadouri pentru sărbătorile de iarnă, Serbarea Crăciunului. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 17 decembrie, Centrul Regional de Afaceri.

Timp de cinci zile, 64 de firme din România vor expune o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, articole din piele și blană, marochinărie, bijuterii și gablonțuri, jucării, articole textile, articole hand-made, produse alimentare, dulciuri de casă, cosmetice, produse de igienă și sănătate, aranjamente și cadouri tradiționale pentru Moș Crăciun! Un sector aparte va fi dedicat vânzării de produse alimentare tradiționale.

Serbarea Crăciunului își va deschide porțile peste puțin timp, la Centrul Regional de Afaceri. și anul acesta aducem peste 60 de firme din întreaga țară care vor fi prezente cu ultimele noutăți în domeniul confecțiilor de femei și bărbați, marochinărie, îmbrăcăminte, încălțăminte, confecții din blană, piele. Dorim de asemenea să aducem în atenția publicului vizitator că un număr mare de expozanți sunt prezenți cu bijuterii de tot felul, cu pietre prețioase sau semiprețioase, handmade, de aemenea avem standuri cu cosmetice, produse naturale și foarte multe standuri cu aranjamente și decorațiuni specifice Crăciunului. Sunt prezente și firme care aduc hăinuțe, jucării și dulciuri, precum și încălțăminte pentru copii. Un număr important de companii ne vor bucura cu produse tradiționale specifice, produse de la țară. Se pot face toate cumpărăturile la noi în expoziție”, spune organizatorul expoziției, Roxana Bonchiș.

Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă între orele 10.00–20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *