Sentință ușoară pentru cei doi minori din Timiș care au omorât un taximetrist pentru a-i fura mașina

Sentință ușoară pentru cei doi minori din Timiș care au omorât un taximetrist pentru a-i fura mașina

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Sentințe blânde pentru cei doi adolescenți din județul Timiș care, în această vară, au omorât un taximetrist cu scopul de a-i fura mașina.

Miercuri, 21 noimebrie, judecătorii Tribunalului Timiș i-au condamnat la șapte, respectiv șase ani de închisoare, pentru omor calificat. Înainte de a ajunge după gratii, cei doi minori vor fi internați într-un centru de reeducare.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu recurs.

Vă reamintim că cei doi minori din Darova, de 15 și 17 ani, au ucis, în luna iunie a acestui an, un taximetrist din Lugoj în vârstă de 77 de ani, apoi i-au aruncat trupul la marginea unei păduri. Inițial, cei doi și-au propus să omoare un vecin, de la care să fure mai multe bunuri.

În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înțelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obține un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au așteptat în fața parcului din loc. Darova, jud. Timiș. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuțitul în zona feței, a gâtului și a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceștia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Orașului Buziaș, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timișoara. Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018„, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *