Sens giratoriu in locul de intalnire al Drumului Boilor cu Centura de Sud a Timisoarei

Sens giratoriu in locul de intalnire al Drumului Boilor cu Centura de Sud a Timisoarei

Vești bune pentru șoferi aduse de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara. Reprezentanții instituției anunță că va exista o conexiune între varianta de ocolire Timișoara Sud cu drumul comunal 149, cunoscut și sub numele de Drumul Boilor.

Asta după ce, joi, 11 iunie, în cadrul unei ședințe comune CNAIR-IGPR a fost aprobată intersecția cu Drumul Boilor la kilometrul 19+200. Concret, această intersecție va fi sub formă de sens giratoriu și va asigura o conexiune suplimentară a Timișoarei cu zona metropolitană – localitățile Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Bucovăț.

În ceea ce privește șantierul de săptămâna aceasta, vremea ploioasă a îngreunat o serie de lucrări, în special la amplasarea podului provizoriu peste Bega, din zona Ghiroda. Au continuat însă decopertările de la DN 59 spre Chișoda, precum și la capătul viitoarei centuri, în zona Căii Lugojului. Pe teritoriul localității Utvin s-a lucrat la infrastructura unor podețe și s-au făcut săpături la canale de irigații“, a mai informat DRDP Timișoara.

Foto: Facebook DRDP Timișoara