Senatorul PSD, Sebastian Răducanu, printre timişoreni, de Ziua Europei

Senatorul PSD, Sebastian Răducanu, printre timişoreni, de Ziua Europei

- in Actualitate, Locale, Politica, Social, Stiri
0

Senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu a sărbătorit Ziua Europei printre timișoreni şi a iniţiat o acţiune în care a implicat societatea civilă. Sub deviza ‘‘Ziua Europei. Un plan european pentru România‘‘, social democratul a amplasat mai multe panouri în centrul oraşului, pe care timişorenii au putut să scrie opinia lor privind viitorul Europei și dorințele lor de la Planul Național de Redresare și Reziliență.

În contextul în care deschiderea și ajutorul UE sunt primite de către majoritatea țărilor, România este mai izolată ca niciodată din cauza lipsei de implicare și de profesionalism a politicienilor de la București.

Eșecul PNRR-ului românesc la Bruxelles, prin care se vor pierde cele 80 de miliarde de euro cu care se lăudau atât președintele României cât și premierul, este un exemplu trist despre reprezentarea României.

Acțiunea noastră a constat în amplasarea unor panouri în care am cules opinia românilor privind viitorul Europei și dorințele lor de la Planul Național de Redresare și Reziliență, sub deviza ‘‘Ziua Europei. Un plan european pentru România‘‘.

Prin această acțiune dorim să arătăm românilor că Partidul Social Democrat are un proiect de țară pentru o Românie mai puternică în Uniunea Europeană și accesarea banilor europeni pierduți de actuala guvernare„, transmite senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *