Senatorul Petru Ehegartner revoltat de modul mârșav prin care PNL speră să pună mâna pe putere

Senatorul Petru Ehegartner revoltat de modul mârșav prin care PNL speră să pună mâna pe putere

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0
Senatorul PLR, Petru Ehegartner lovește în plin în ipocrizia noului PNL. Adeptul unei forme elegante de a face politică, liderul PLR Timiș este consternat de modul în care PNL vrea să ajungă acum la guvernare.
„Chiar dacă în  totalitate nu vom reuși să imprimăm un alt mod de a face politică, pe argumente, pe proiecte, pe dezbateri, ajunge să fim niște atenuatori ale discuțiilor sterile care nu fac decât să creeze confuzie în rândul oamenilor. Pot să vă dau foarte multe exemple din dezbaterea publică de la acest moment, unde printr-o retorică forțată se denaturează subiectul, adevărul și se creează o confuzie generală”, spune președintele PLR Timiș, senatorul Ehegartner.
 
Aceasta a găsit și o similitudine izbitoare pe relația PDL – PNL – românul de rând. O dovadă grăitoare că românii nu au învățat mare lucru din istoria lor recentă.
„Obiectivul noului PNL este de a accede la putere prin mijloacele pe care le-a folosit fostul PDL. Asta mă frapează. Similitudinea procedeelor și modului de abordare, ducând minciuna până la nivelul în care umbli ziua în amiaza mare cu lumânarea aprinsă pe stradă și încerci să transformi realitatea. Este ca în Guvernarea Boc când ni se spunea că trăim mai bine, după ce ni s-a luat 40% din venituri. Acum se încearcă exact la fel, explicarea unor realități, punându-se în față o retorică obsesivă și constantă pe principiul picăturii chinezești Doar-doar îl îmbrobodești pe cetățean”, mai spune senatorul PLR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *