Senatorul Petru Ehegartner pe picior de plecare din ALDE?!

Senatorul Petru Ehegartner pe picior de plecare din ALDE?!

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

După ce nu s-a implicat în campania electorară pentru alegerile locale, senatorul ALDE, Petru Ehegartner, nu şi-a manifestat până în acest moment intenţia de a candida pentru o funcţie de deputat sau senator. Ehegartner nu a mai trecut pe la partid dinaintea campaniei electorale de la alegerile locale. Cel mai probabil, Ehegartner nu va mai candida din partea ALDE pentru o funcţie de senator sau de deputat.

“Nu cunosc poziţia domniei sale. Dacă dânsul doreşte să fie jurizat de Biroul  Judeţean pentru o candidatură ar trebui să îşi anunţe aceasă intenţie cât mai repede. Deocamdată poziţia dânsului dinainte de alegerile locale a fost de o semiretragere şi nu a mai venit la Biroul Judeţean, nu ne-am mai întâlnit cu dânsul nici cu alte ocazii. Fiind membru de partid şi senator ALDE noi îi respectăm dorinţa dacă doreşte săcandideze, numai nu vom aştepta ca la locale până în ultima zi. Vom da un termen de depunere a candidaturii şi vom juriza pe cei care şi-au înaintat intenţia de a candida”, a declarat vicepreşedintele CJ Timiş, Traian Stancu.

Până în acest moment şi-au înaintat intenţiile de a candida pentru funcţia de deputat din partea ALDE, secretarul coordonator Marian Cucşa şi consilierul local, Ilare Bordeaşu. Pentru funcţia de senator şi-au înaintat intenţiile de a candida vicepreşedintele CJT, Traian Stancu şi Nistor Geană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *