Senatorul Iovescu cere PSD și UNPR să dea dezertorii înapoi

Senatorul Iovescu cere PSD și UNPR să dea dezertorii înapoi

- in Locale, Politica
0

După ce senatorul Ionel Agrigoroaiei a revenit în partid, deși pentru jumătate de an a dezertat la UNPR, PP-DD mai are nevoie de doar trei senatori pentru aș reface grupul din Senatul României. Ioan Iovescu, singurul parlamentar PP-DD de Timiș cere acum stângii politice să convingă măcar trei foști senatori să revină la partidul “domnului Dan”.

 

“Durerea mea este că nu simt nici dreapta, nici stânga că ar avea vreun interes ca noi PP-DD să existăm. La ambele tabere le convine că avem un număr mare de consilieri locali și județeni. La parlamentari ne-au rupt, ne-au spart și probabil că vom rămâne mai săraci din toamnă. În urma protocolului cu PSD ar fi trebuit stabilit clar că dacă tot cei din stânga ne-au luat 12 oameni să ne dea măcar trei înapoi pentru a refec grupul de la Senat”, ne-a declarat senatorul PP-DD, Ioan Iovescu.

Senatorul de Timiș le-a spus foștilor colegi ce au plecat spre UNPR că nu au nicio șansă să răzbească în partidul lui Gabriel Oprea. Degeaba, doar unul a acceptat să revină înapoi. Iovescu nu crede că sunt șanse prea mari nici ca deputatul Adrian Diaconu, fost președinte PP-DD Timiș să se întoarcă acasă din UNPR. Principalul motiv ar fi afacerile pe care fostul deputat de Timiș le are.

“Ei au plecat la UNPR cu gândul să domine UNPR. Le-am spus la mai mulți. «Vă văd oameni maturi și cu experiență politică mai mare ca mine. Voi credeți că vreodată veți putea să-i dictați ceva lui Oprea (n.r. Gabriel Oprea – președintele UNPR)? Voi chiar nu știți cine este Oprea? Nu aveți cum să dați acolo cu pumnul în masă». (…) Nu cred că se întoarcă domnul Adrian Diaconu. E greu ca oamenii care au afaceri să răzbată în politică, să facă o politică pe care o gândesc ei, sau o politică a PP-DD. Eu nu am nicio afacere și nu depind de nimeni”, ne-a mai spus senatorul de Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *