Senatorul fără școală, Raoul “Pinocchio” Trifan face pe lupul moralist

Senatorul fără școală, Raoul “Pinocchio” Trifan face pe lupul moralist

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

S-a trezit și senatorul USR-PLUS de Timiș, Raoul Trifan să facă pe lupul moralist. El îi acuză de ipocrizie pe cei de la PSD în ceea ce privește eliminarea pensiilor speciale.

Trifan este acel personaj lunecos care și-a mințit colegii de partid cu trei CV-uri, în funcție de necesități. Unul cu facultatea terminată, altul cu facultatea întreruptă si cel de-al treilea fără facultate… Trifan a început Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor în 2005, dar avea să o întrerupă și să nu o mai termine niciodată. Acum, Trifan, geniul cu 12 clase s-a trezit să comenteze de cei de la PSD.

Ipocrizia PSD-ului pare să nu aibă limite. Ultimul val pe care încearcă să se urce cu nerușinare este cel al eliminării pensiilor speciale. Ani de zile au făcut tot posibilul ca să blocheze sau să saboteze proiectele de legi care desființează diferite tipuri de pensii speciale. Acum, când știu că în sfârșit urmează eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, PSD acuză coaliția de guvernare de o închipuită ipocrizie. Diferența dintre noi și ei este că noi facem lucrurile temeinic și conform procedurilor parlamentare. Proiectul de lege care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor va fi trimis prima oară la Comisia Camerei Deputaților și Senatului Privind Statutul Deputaților și al Senatorilor. După aceea, în baza raportului comisiei, va fi votat în plen. Aceștia sunt pașii necesari pentru a ne asigura că proiectul este unul robust, că ajunge într-un timp cât mai scurt la promulgare și că nu poate fi contestat la CCR cu șanse de reușită”, a scris pe Facebook, Raoul Trifan, senatorul fără facultate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *