Senatorul fără facultate, lupul moralist: O parte dintre angajații din Primăria Timișoara au fost loviți subit de un val de îmbolnăviri cel puțin suspecte

Senatorul fără facultate, lupul moralist: O parte dintre angajații din Primăria Timișoara au fost loviți subit de un val de îmbolnăviri cel puțin suspecte

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1

Dacă șefu’ de partid cere Casei Județene de Sănătate Publică să verifice concediile medicale ale angajaților din primărie, senatorul fără facultate trimite întrebări către aceeași instituție. Vorbim de Raoul Trifan, singurul senator USR PLUS din Timiș. Trifan a terminat doar liceul si avea trei CV-uri: cu facultate, fără facultate și cu facultatea întreruptă. A fost însă cel mai bun om pe care USR PLUS l-a putut da pentru lista de la Senat. Dominic Fritz a anunțat pe pagina sa de Facebook că au fost cam multe concedii medicale în rândul “foștilor șefi de direcții” din cauza noii organigrame. Nu trec două ore și se bagă în seama și senatorul fără facultate care spune tot pe Facebook că din cauza reorganizării primăriei unii angajați au “fost loviți subit de un val de îmbolnăviri cel puțin suspecte”. De parcă Trifan are vreo treabă cu primăria…

Anul acesta, mai ales după reorganizarea primăriei conform noii organigrame, o parte dintre angajații din Primăria Timișoara au fost loviți subit de un val de îmbolnăviri cel puțin suspecte.
Cifrele comparative ne arată că, față de aceeași perioadă a anului trecut, numărul concediilor medicale a crescut cu aproape 50%. Campionii la concedii par a fi chiar foștii directori care, prin aplicarea noii organigrame, își pierdeau fotoliile călduțe din primărie. În acest fel se blochează activitatea diverselor departamente ale instituției, “bolnavii” de serviciu prejudiciind în mod evident interesul public.
Această practică neloială față de angajații cinstiți din administrație și față de timișoreni trebuie să înceteze. Activitatea departamentelor din primărie nu poate rămâne la cheremul unor oameni toxici, adânc înșurubați în aparatul administrativ pe timpul fostei administrații.
În calitate de senator de Timiș, am trimis către Casa Județeană de Asigurări de Sănătate mai multe întrebări menite să clarifice costurile pleiadei de concedii medicale ale angajaților primăriei comparativ cu anii trecuți.
Și voi continua să fac presiuni pentru transparență și legalitate până când astfel de practici îndoielnice vor ține strict de domeniul trecutului“, a scris pe Facebook, Raoul Trifan.

1 Comment

  1. ce gunoi tanti EElena… Hop si ea sa scrie ceva.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *