Senatorul fără facultate crede că la fel de săraci cu duhul sunt și prietenii săi virtuali de pe Facebook

Senatorul fără facultate crede că la fel de săraci cu duhul sunt și prietenii săi virtuali de pe Facebook

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
1

Senatorul fără facultate al USR-PLUS Timiș, Raoul Trifan minte cum deschide gura sau cum scrie pe Facebook, referitor la mirificele sale CV-uri… trei la număr în funcție de necesități. Cu facultate, fără facultate și cu facultatea întreruptă. Omul nu are facultate și și-a mințit colegii de partid, dar și alegătorii. Descoperirea a fost făcută mult prea târziu, când Trifan era deja oficial pe locul 1 la Senat din partea USR Timiș.

Trifan continuă să mintă și acum. Într-o postare pe pagina sa de Facebook în care o laudă pe Andreea Moldovan, fostă secretar de stat în Ministerul Sănătății, un “fan” l-a întrebat dacă nu este acel “mincinos cu 3 CV-uri?”. Senatorul fără facultate a venit imediat cu răspunsul “nu credeți tot ce se scrie în presă”. Adică presa a mințit și nu el care a împărțit trei CV-uri.

În comparație cu alți useriști din Timiș, senatorul fără facultate, Raoul Trifan are și o calitate  – nu șterge comentariile negative ale prietenilor virtuali. Face însă ce fac toți USR-istii care se respecta. Îți dă block la comentarii dacă vorbești de rău idealurile neocomunistilor.

1 Comment

  1. Radu Aurel Marin

    Incep sa ma gandesc serios daca voi mai vota USR/plus…de unde a mai rasarit si acest trifan???!!! Ei nu’ si verifica oamenii???!!! Un semidoct si moncinos sa ajunga senator de Timis ?! Ce rusine!!! Ar trebui sa’ l dea urgent afara!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *