Senatorul Eugen Dogariu: „PSD nu va vota Guvernul Orban”

Senatorul Eugen Dogariu: „PSD nu va vota Guvernul Orban”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PSD nu va vota Guvernul Orban, cel puțin aceasta este decizia până la momentul votului. Senatorul Eugen Dogariu spune că partidele care au votat moțiunea de cenzură ar trebui să lase populismele și să realizeze un Guvern.

PSD, eu cu colegii mei solicităm partidelor care au votat moțiunea să lase de-o parte populismele, să lase de-o parte discursul care nu are nici o legătură cu cetățeanul și cu România și să realizeze un Guvern de care România are nevoie”, a spus joi, 17 octombrie, senatorul PSD de Timiș, Eugen Dogariu.

Dogariu mai spune că PNL nu are un program de guvernare. „PSD nu va vota Guvernul Orban. Eu personal nu voi vota Guvernul Orban. Strategia partidului nu a fost încă stabilită. În momentul în care va fi stabilită vom respecta cu toții acest lucru. Cert este că demersul pare unul de amatori și de-a dreptul neserios plecând de la desemnarea primului ministru și de la programul de guvernare inexistent. În afară de câteva idei generale și populiste nu au prezentat absolut nimic din ce ar dori să facă pentru ca măsurile bune luate în ultimii ani să continue și România să prospere”, a mai spus senatorul Eugen Dogariu.