Semmeringul Banatean, luat cu asalt de turisti din toata tara

Semmeringul Banatean, luat cu asalt de turisti din toata tara

Semmeringul Bănățean, cea mai veche cale ferată montană din România, aflat în județul Caraș-Severin, este luat cu asalt, la fiecare sfârșit de săptămână, de numeroși turiști. De exemplu, în acest weekend, persoane din întreaga țară au ales să se plimbe cu trenul prin Banatul Montan, pe calea ferată care leagă Oravița de Anina.

Sfârșitul acestei săptămâni a fost unul prielnic pentru trenul Semmeringului Bănățean, garnitura cu trei vagoane fiind aproape plină în cele două zile! Au fost veniți turiști din toată țara, fie individual, fie în excursii organizate (astăzi a venit un autocar cu persoane de la București), iar numărul de bilete vândute a fost în jurul a 700, per total”, au informat administratorii paginii de Facebook Trainspotting Oravița.

Vă reamintim că trenul circulă pe Semmeringul Bănățean în fiecare zi, cu plecare la ora 11.15 din Oravița și 14.40 din Anina, iar durata unei călătorii este de două ore/sens. Prețul unui bilet întreg este de 14 lei/sens, elevii beneficiază de gratuitate în baza carnetului de elev+CNP, studenții și pensionarii de 50% cu dovezile aferente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *