Șeful naționaliștilor din Timiș se teme că Pițurcă ne va încurca cu Ungaria. Care este pronosticul lui “Țuțu” Trif

Șeful naționaliștilor din Timiș se teme că Pițurcă ne va încurca cu Ungaria. Care este pronosticul lui “Țuțu” Trif

- in Fără categorie, Locale, Politica, Sport
0

Ultimul romantic al politicii din Timiș, economistul Grigore “Țuțu” Trif va sta pe ghimpi la partida de fotbal de sâmbătă seara România – Ungaria. Liderul PRM Timiș crede că doar o idee neinspirată a seclecționerului Victor Pițurcă poate opri seria neagră de partide ale Ungariei în fața României.

“Meciul de sâmbătă seară l-aș fi văzut ca victorie sigură dacă nu era Pițurcă. Pițurcă însă e capabil de orice. Va fi un meci cu puține goluri și foarte multe orgolii. Cred totuși într-o victorie cu 1-0. Hagi a fost cel ce ne-a eliberat de complexul Ungaria. Noi nu aveam victorie în fața Ungarie în tot secolul XX, până la 2-0 cu Hagi. Inclusiv în 72 i-am prins la o calificare pentru europen. Egal la Bucureștiu, egal la Budapesta și ne-au bătut 2-1 la Belgrad. I-am prins și cu generația lui Balaci și în două meciuri, din nou, nu am reușit nicio victorie. De la Hagi totul s-a schimbat și ei nu mai avut nicio victorie în fața noastră”, ne-a declarat Grigore Trife.

România întâlnește Ungaria sâmbătă de la ora 19 în a doua partidă din grupă pentru calificarea la EURO 2016. În prima partidă România a învins în deplasare selecționata Greciei: 1-0.