Șeful Direcției de Cultură Timiș, detașat în Dolj. Sorin Predescu dă vina pe Robu

Șeful Direcției de Cultură Timiș, detașat în Dolj. Sorin Predescu dă vina pe Robu

- in Actualitate, Administratie, Cultura, Locale, Stiri
0

Sorin Predescu nu mai este șeful Direcției Județene de Cultură Timiș. Acesta a anunțat că, miercuri 12 august, i s-a confirmat faptul că a fost detașat la Direcția Județeană de Cultură Dolj și îl acuză pe Nicolae Robu că ar fi în spatele acestei decizii, despre care spune că este “incompetent” și “toxic”.

14 august 2014. Acum șase ani mi-a fost revocată detașarea de două luni ca director executiv al DJC Dolj, doar ca să fiu detașat mai apoi la DJC Neamț pentru încă patru luni. Un abuz administrativ marca PSD-UDMR care încerca să mă determine să demisionez. Dădeam prea multe amenzi, respectam legea, vorbeam prea liber. 11 august 2020. Azi noapte am văzut în presă și apoi mi s-a confirmat că voi fi din nou detașat la DJC Dolj. De data asta de către guvernarea PNL, la fel de dependentă de voința baronilor locali. Este evident de unde vine presiunea de a fi îndepărtat, primarul Robu declarând public că se va ocupa să îi schimbe din funcții pe toți cei care l-au amendat vreodată. E un fel de gândire magică credința că dacă dispare un funcționar dispar și faptele pentru care este inculpată Primăria Timișoara. Nicolae Robu a pierdut toate procesele cu DJC Timiș și a fost împiedicat să își pună în aplicare viziunea distructivă asupra patrimoniului. Nu a reușit și nu va reuși să distrugă Podul Episcopal, să construiască aberații arhitecturale în zona istorică, să transforme Timișoara istorică după chipul și asemănarea lui. Nu este orașul lui, ci este orașul nostru, iar misiunea DJC Timiș este de a apăra patrimoniul și nu sensibilitățile psihice ale unui primar vremelnic și incompetent“, a scris Sorin Predescu, pe pagina sa de Facebook.

Predescu a mai precizat că nu a primit încă ordinul de detașare. “Probabil îl voi primi, mă voi duce la Craiova, mă voi întoarce. Sper că mă voi întoarce într-un oraș fără acest primar toxic, într-un oraș cu speranță în viitorul pe care îl merită“, a adăugat Sorin Predescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *