Șeful de la Crimă Organizată Timișoara s-a încăierat într-un local. Care au fost urmările

Șeful de la Crimă Organizată Timișoara s-a încăierat într-un local. Care au fost urmările

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Comisarul-șef Mugurel Laviniu Poinar, care conduce Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timișoara, a ajuns tăiat la spitalul municipal, în zona feței și a capului, după ce s-a încăierat cu un amic într-un local din zona stadionului “Dan Păltinișanu”.

Dn primele informații, se pare că Poinar a mers să se distreze în local alături de un prieten, administratorul unei firme de curierat, și de alte persoane. Cei doi s-au îmbătat și au început să se certe. De la cuvinte jignitoare la bătaie a fost un singur pas.

Prietenul comisarului l-a tăiat cu un pahar spart în zona feței, iar acesta l-a lovit cu o sticlă peste mână. Șeful de la Crimă Organizată Timișoara s-a ales cu răni serioase, motiv pentru care a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul General al Poliției Române a aflat de incident și a deschis o anchetă internă.

“În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. De asemenea, Inspectoratul General al Poliției Române a dispus demararea unei anchete interne”, a declarat Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *