Ședințele comisiei AGRIT din CJ Timiș se țin în județ. Alexandru Iovescu: “Nu poți lua deciziile doar din birou mai ales atunci când e vorba despre turism si dezvoltare locală”

Ședințele comisiei AGRIT din CJ Timiș se țin în județ. Alexandru Iovescu: “Nu poți lua deciziile doar din birou mai ales atunci când e vorba despre turism si dezvoltare locală”

Comisia pentru Agricultură, Dezvoltare Rurală și Turism a Consiliului Județean Timiș își va desfășura ședințele în diferite localități din județ. Ideea îi aparține consilierului județean PSD, Alexandru Iovescu, care este și președintele comisiei AGRIT din CJ Timiș. Prima ședință a avut loc, ieri, la Primăria Fârdea, la care pe lângă consilierii județeni din comisie au participat și primarii comunelor Fârdea și Traian Vuia.  Una dintre discuții a fost despre atragerea de fonduri pentru dezvoltarea zonei lacului Surduc.
Cred că pentru a găsi cele mai bune soluții e important sa fii acolo, în mijlocul comunității. Nu poți lua deciziile doar din birou mai ales atunci când e vorba despre turism si dezvoltare locală. Eu asta îmi doresc, să aflu care sunt problemele, să le duc mai departe in CJ și să venim cu soluții. Ședința de luna aceasta a comisiei s-a desfășurat la sediul primăriei din Fârdea și au participat pe lângă consilierii județeni și primarii comunelor Traian Vuia și Fârdea. Maria Murari, primarul comunei Fârdea a pus pe masa de lucru a consilierilor judeteni posibilitatea ca zona lacului Surduc să devină zonă de interes turistic local cu ajutorul CJ Timiș. Susțin aceasta solicitare a primăriei. Lacul Surduc este o zona cu un potențial turistic extraordinar și trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a atrage fonduri. În Austria și Germania astfel de lacuri sunt foarte bine puse în valoare. Vreau să văd că se întâmpla asta și în județul Timiș“, spune Alexandru Iovescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *