Ședințe despre pregătirea școlilor pentru un nou an în siguranță, la Prefectura Timiș

Ședințe despre pregătirea școlilor pentru un nou an în siguranță, la Prefectura Timiș

Au început pregătirile pentru ca anul școlar 2024 – 2025 să fie unul în siguranță, în Timiș. Astfel, miercuri, la Prefectura Timiș au avut loc trei ședințe convocate de subprefectul Raul Ambruș.
Pregătirea școlilor din județul Timiș în vederea asigurării condițiilor necesare pentru desfășurarea în siguranță a anului școlar 2024-2025, analiza rapoartelor semestriale privind siguranța în școli și Comisia pentru aprobarea Programului școlilor din România, din județul Timiș. Am convocat astăzi trei ședințe, care au avut rolul de a întreprinde măsurile necesare desfășurării în siguranță a procesului de învățământ în școlile din județul Timiș, în anul școlar 2024-2025 și de a ne oferi o imagine clară a situației din școlile județului Timiș, în ceea ce privește siguranța școlară“, spune Raul Ambruș.
La ședințe au participat reprezentanți din partea instituțiilor direct implicate în acest proces: Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Direcția de Sănătate Publică Timiș, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, Direcția pentru Agricultură Județeană Timiș, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, Unitatea Fitosanitară Timiș, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara, Poliția Locală Timișoara, Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog, Centrul Regional Împotriva Traficului de Persoane, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *