Sectia de Mari Arsi aproape de deschidere

Sectia de Mari Arsi aproape de deschidere

- in Administratie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Secția de Mari Arși a Spitalului Județean din Timișoara aproape de finalizare. Se lucrează la ultimele două boxe destinate marilor arși și a sosit o parte din aparatură. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra a făcut o vizită de lucru pe șantier.

Se lucrează la ultimele finisaje ale corpului B din secția de Mari Arși de la Spitalul Județean din Timișoara. Se mai lucrează la 2 dintre cele 5 boxe sterile. Am aflat astăzi, chiar de la executant, în cadrul vizitei de lucru pe care am făcut-o pe șantier împreună cu managerul spitalului, Marius Craina, că finalizează lucrările înainte de termenul din contract. Ne-am asigurat că tot ce a intrat în atribuțiile Consiliului Județean este respectat iar plățile la care ne-am angajat au fost făcute la timp”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

CJ Timiș a asigurat peste două milioane de lei, doar pentru aceste construcție. O parte din aparatura cu care vor fi dotate cele cinci boxe a sosit, iar Ministerul Sănătății a asigurat cele 3.5 milioane de euro.