Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu va monitoriza lucrările de la Centura de Sud a Timișoarei

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu va monitoriza lucrările de la Centura de Sud a Timișoarei

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Săptămâna trecută Curtea de Apel București a respins contestația și a dat câștig de cauza firmei ce se va ocupa de lucrările la Centura de Sud a Timișoarei. Lucrările la această șosea pot începe. Secretarul de stat ALDE în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu va monitoriza îndeaproape acest proiect.

În sfârșit veste bună pentru timișoreni. Curtea de Apel București a decis și a dat câștig de cauză firmei Tirrena Scavi, iar lucrările la Centura de Sud a orașului pot începe. Săptămâna viitoare se va semna contractul cu firma care va asigura serviciile de cadastru și evaluare pentru acest proiect. Va începe în perioada următoare, potrivit contractului și emiterea hotărârii de govern privind exproprierile. În calitate de secretar de stat în Ministerul Transporturilor voi monitoriza acest proiect și mă voi asigura că timișorenii și nu numai, vor beneficia de această șosea de ocolire a orașului cât mai repede. Sigur că va exista o preocupare atentă din partea mea, mai ales că sunt timișorean și e normal să fie așa”, a spus Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE în Ministerul Transporturilor.

Centura va costa aproximativ 273 de milioane de lei fără TVA, bani proveniți în mare parte de la Uniunea Europeană. Firma care a câștigat licitația a ofertat în plus față de cerințele autorității contractante o perioadă de garanție a lucrărilor de cinci ani, astfel, această lucrarea jungând la zece ani de garanție.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *