Sebastian Răducanu: “Ne vedem la toamnă, domnule Ghinea, când probabil veți acuza din nou PSD pentru incompetența dumneavoastră”

Sebastian Răducanu: “Ne vedem la toamnă, domnule Ghinea, când probabil veți acuza din nou PSD pentru incompetența dumneavoastră”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Reacțiile dure la adresa ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea se țin lanț după eșecul programului PNRR. Senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu spune că lipsa de profesionalism a lui Ghinea aruncă România la coada listei țărilor cu un PNRR viabil, aprobat de Comisia Europeană.

Nu este o surpriză eșecul PNRR-ului românesc la Bruxelles, deoarece nu este primul, domnul ministru Ghinea fiind obișnuit deja să îi fie respins PNRR-ul.

Mă refer la PNRR ca fiind al lui, deoarece acesta numai pentru români nu poate fi, din moment ce firmele de casă ale partidelor de la guvernare sunt îndestulate din fondurile cuvenite României.

De ce spun acest lucru? Foarte simplu. Priviți numai la ce sume estimează trainingul unui singur om în privința Fondului de capital de risc pentru IMM-uri: 133.000 de euro/persoană.
Sumele depășind foarte clar limitele unei simple estimări.

Nu a venit cu nicio explicație în acest sens, cum nu a explicat nici innaceptabila întârziere până în luna septembrie a aprobării PNRR-ului. În timp ce alte țări vor fi primit deja miliarde de euro din fondul de prefinanțare, românii vor aștepta fondurile din PNRR precum au așteptat fondurile de la Măsura 3.

Lipsa de profesionalism a ministrului Cristian Ghinea și a echipei sale de “experți” aruncă România la coada listei țărilor cu un PNRR viabil, aprobat de Comisia Europeană.

Ne vedem la toamnă, domnule Ghinea, când probabil veți acuza din nou PSD, la fel ca și astăzi, pentru incompetența dumneavoastră”, a scris pe pagina sa de Facebook, Sebastian Răducanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *