Se toarnă asfaltul în zona localității Chișoda la centura de sud a Timișoarei

Se toarnă asfaltul în zona localității Chișoda la centura de sud a Timișoarei

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri, Utile
0

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a venit cu noi vești de pe șantierul centurii de sud a orașului. Astfel, potrivit reprezentanților instituției, s-a început turnarea de asfalt și în zona localității Chișoda.

Echipele antreprenorului de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, Tirrena Scavi, au început ieri, 2 septembrie, așternerea stratului de bază de asfalt pe încă un sector al lucrării, de data aceasta în zona localității Chișoda. Reamintim că primul strat de asfalt a mai fost așternut, până acum, pe sectoare din zona Freidorf – Utvin și la Moșnița Nouă. Alte lucrări executate în ultima perioadă pe traseul viitoarei centuri de sud a Timișoarei: umpluturi cu pământ, consolidări cu piatră brută, săpături și betonări la șanțurile trapezoidale, diferite lucrări la podețe și pasaje”, a informat DRDP Timișoara.

Centura de Sud a Timișoarei va avea o lungime de 26 de kilometri, iar lucrările începute în primăvara anului trecut sunt realizate de către firma Tirrena Scavi. Valoarea contractului se ridică la aproximativ 58 de milioane de euro, la care se adaugă TVA, iar lucrările trebuie finalizate anul viitor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *