Se stropește din aer împotriva țânțarilor, la Timișoara

Se stropește din aer împotriva țânțarilor, la Timișoara

Primăria Timișoara continuă acțiunile de stropire cu scopul de a combate țânțarii. Un nou tratament de dezinsecție aeriană este programat să aibă loc în perioada 17 – 22 iunie. În funcție de condițiile meteo, tratamentele vor fi efectuate dimineața, între orele 06.00 – 10.00, și seara, între orele 17.00 – 21.00.

Stropirile se efectuează pe toată raza orașului Timișoara, și se va insista în zonele parcurilor, locurilor de joacă, malurilor Begăi și bălților. Totodată, recomandăm apicultorilor ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv să scoată stupii în afara ariei de stropire”, a informat Primăria Timișoara.

Aceasta este deja a treia campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor din acest sezon. Primăria Timișoara a organizat în luna mai o acțiune de dezinsecție terestră și aeriană, iar la începutul lunii iunie, a mai avut loc o sesiune de dezinsecție terestră, pentru rezultate mai bune în combaterea țânțarilor și a altor insecte dăunătoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *