Se strâng pături și haine groase pentru oameni sărmani, la Timișoara

Se strâng pături și haine groase pentru oameni sărmani, la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Locuitorii din județul Timiș cu suflet mare sunt încurajați să facă o faptă bună în luna cadourilor. Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara informează că a lansat pentru al doilea an consecutiv, în luna decembrie, campania de donații “Tu poți renunța?”. În cadrul campaniei se strâng haine, jucării și alimente, care vor fi donate unor oameni sărmani.

Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Poți să renunți la o pătură veche ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, un papuc sau o hăinuță pot aduce un zâmbet în viața unui copil! Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân! Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara! Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara lansează pentru al doilea an consecutiv, în luna decembrie Campania de donații: “Tu poți renunța?”- o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie! Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, bătrâni singuri și fără ajutor“, au informat reprezentanții instituției.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încalțăminte, haine groase, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic între orele 08.00 – 16.00 pe strada Plavosin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0256/416050.

Obiectele vestimentare nu trebuie sa fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *