Se strâng două tone cu monede pentru copiii cu cancer, la Timișoara

Se strâng două tone cu monede pentru copiii cu cancer, la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Dacă aveți mărunțiș pe acasă, sunteți încurajați de către Academia Mămicilor din Timișoara să-l donați într-o cutie uriașă care a fost amplasată în centrul orașului, ieri. În total, inițiatorii campaniei își propun să strângă două tone de monede, iar banii vor fi folosiți pentru sprijinirea copiilor cu cancer internați la Timișoara.

Banii strânși din donații vor fi folosiți pentru achiziționarea de medicamente necesare copiilor cu afecțiuni hemato-oncologice, medicamente care lipsesc de pe piața farmaceutică românească. Fără aceste medicamente, din păcate evoluția și starea de sănătate a micuților este pusă mereu sub semnul întrebării. Ne amintim cu drag de prima ediție din 2018, la care, împreună, am reușit să depășim targetul de două tone de monede, reușind să strângem echivalentul a aproximativ 32.000 de euro pentru medicamentele necesare copiilor cu afecțiuni hemato-oncologice”, a transmis Academia Mămicilor din Timișoara.

Concret, cutia cu monede a fost amplasată chiar în spatele monumentului dedicat Revoluției din 1989 și va sta aici până în data de 9 octombrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *